Petya79
2011.12.08
|
|
0 1
1665
|
Ha megbántva érzed magad, akkor elnézést kérek! ...nem állt szándékomban "belédköpni". Az adott számra visszatérve: természetesen elhiszem, hogy jól érzed magad tőle, hisz' más meg pl. Sihell Ferry-től dobódik fel. Ebben még önmagában nincs semmi. Azt, hogy le vagyok maradva...mivel? Elvist nem hallgatok, egy szóval nem is említettem őt. A Beatles pszichedelikus korszakát már igen, de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. Egyébként ha ez lemaradásnak vagy visszafejlődésnek tekinthető, inkább a 70-es, 80-as éveket kedvelem, de mint azt már korábban is említettem, nem zárkózom el a mai együttesek elől sem... mert hál' istennek a zenei kínálat nem csak Lady Gagából, 30 seconds to Marsból, meg Pitbullból áll, hanem van pl. Frost vagy Riverside (neo progressive rock), Mars volta vagy Tool (experimental/post rock), Steve Morse vagy Guthrie Govan (instrumental, fusion), Victor Wooten vagy Richard Bona (jazz/world fusion), Vital tech tones (jazz fusion), A.C.T. (eclectic progressive rock), ZAZ (jazz/chanson), Disillusion (extreme/prog/alternative), MCM (jazz/metal), Opeth (death/progressive), Cubbiebear (experimental rap), Jesse Cook (latin/pop/jazz), Animals as leaders vagy Octopus (tech/prog/math metal), Work of art (AOR), meg vagy egy tucat másik műfaj. Ja, és természetesen vannak hazai tehetségek is: Ligeti Györgytől a Turbo-ig bezárva minden műfajban...
|
|