roland88 Creative Commons License 2011.12.07 0 0 1664

Az, hogy egy együttes vagy énekes esetleg kopizik egy egy számban szerintem abszolút megbocsátható. Én szeretem kifejezetten a Zanzibárt, a március végétől az egyik kedvenc számom ebben az évben, és sok más számot szeretek a zanzibártól, a hooliganstől is, és elhiszed hogy nem vagyok arra kiváncsi hogy kiket másolnak másoltak. Már bocs, de ha te belémköpsz mert szerinted becsapom magam és szar az ízlésem akkor én is ki kell hogy jelentsem, az ember egyik legnagyobb hibája az hogy mindenben a hibát keresi. Miért ne lehetne valamit élvezni és hallgatni anélkül hogy utánajárnék hogy koppintás e vagy sem. Amit a Zanzibártól belinkeltél , a Lehetek a, az egyik kedvenc számom volt, rongyosra hallgattam, és még most is szívesen meghallgatom, elhiszed hogy azért mert jól érzem magam tőle? Na most akkor...miért csapnám be magam.

Ja és hogy ne kelljen külön válaszolni nem csak a reppel spékelt popzenét szeretem, mint mondtam többféle zenét hallgatok, és nem szégyellem hogy nem vagyok kifejezetten rocker, vagy discot, vagy dances, vagy reppes, vagy klasszikusos, vagy népzenés stb. Azt hallgatom ami tetszik és kész. Részemről lezárva. Jah, és az Eddát (régi Eddát) is szeretem nagyon...Pontosan ezért vagy lemaradva, mert Te Beatleseket, Elviseket...(magyarban van egyáltalán kedvelted?:)) vársz, amik soha nem fognak visszajönni. Ma a Lady Gaga, 30 seconds to Mars, Pitbull...(hogy több műfajt említsek) zenei világot éljük.

Azért a munkádhoz respect.:))

Jah és Csézy hol gagyi klón? Gondolkozz már mielőtt leszólod az egyik kedvenc szerelmes számom énekesét.:)) (általad vagyok)

u.i.: Az utolsó mondatot ne vedd a kelleténél komolyabban.:)

Előzmény: Petya79 (1658)