Bruschi85 Creative Commons License 2011.12.05 0 0 10357

Végre 2 játékosunk is a hét csapatában! Tavaly ilyen egyszer sem volt.

Raivio megint extra volt, hihetetlen a srác, az utóbbi évek legjobb dobóhátvédje Kaposváron.

Nem ismert elveszett labdát, hozzáállásból is jeles.

A másik pedig a lassan közönségkedvenccé előlépett Józsi, aki küzdött, harcolt és most vezérré lépett elő, támadópattanó, blokkok, dupla-dupla. Ahogy szezon előtt vártam is, remek igazolás volt. Mondjuk Sosit is amennyire nem kedveltem mikor idejött, a végére már megváltozott a véleményem felé.

Sima meccs volt és sokat elárul a hangulatomról, hogy a 2. félidőben már én is ücsörögtem. Sokkal többet vártam a 2. félidőben, hogy majd a fiatalok is pályán lesznek és pihenhetnek a légiósok, nem így lett. Támadásban mindkét csapat rohant és tüzelt bátran, bár a védekezésünk nekünk sokkal masszívabb.

A hangulat iszonyú gyenge volt, néma csönd, már a taps is elmaradt. Látszott a közönség hozzáállása a meccshez és az ellenfélhez. Azért nekünk nincs gyengel ellenfél, meg csapat, ez sajnos már korábban bebizonyosodott.

De a győzelem a lényeg!

OFF

Nyert a Pats a Colts ellen is tehát teljes a forduló! Norris21 le kéne igazolni McNabbet, ha már chicagói születésű és azért irányítani se felejtett el, mert Hanievel tényleg nem lesz meg a PO, ráadásul Forte is kiesett hetekre térdsérülése miatt.

ON

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár&Hajrá Pats!