C.Miki Creative Commons License 2011.12.04 0 0 1989

Sziasztok! 

Hála Zolinak meg az éles szemének, sikerült levadásznom 3 darab régóta keresett 1/22-es Protar MotoGP modellt potom pénzért. ( darabját 1000 Ft-ért, tehát lényegében szinte ingyen )

1/22 Protar AJS E90 1949 / Leslie Graham

1/22 Protar Norton Manx 500 1951 / Geoff Duke

1/22 Protar MV Agusta 500 ( 4 henger ) 1963-65 / Mike Hailwood

Szóval egy kicsit most örülök. :-))  Végre sikerült megszerezni a két igazi angol versenygépet, és egy híján teljes az MV sorozat, már csak a 750-es hiányzik. Ebay-ről kb. 10 rongyba került volna a mutatvány postával együtt, vagy még többe.  Keresett modellek nagyon, és most viccen kívűl, de ritka és drága mind a három! :-)))) A lényeg az hogy mind a három nagyon hiányzott, főleg az angol 1 hengeresek, az egykori Man-szigeti verhetetlen gépek.  Az MV már csak hab a tortán az olasz sor4-es, az egyik nagy gyengém! Sosem hittem volna hogy ezek a fehér hollónak számító modellek, pont a vateráról lesznek meg, szaros 1000 Ft-ért! :-)) Ennyiért bliszteres Altaya-t veszel...... Az ici-pici szépséghibája a dolognak az, hogy a külső papírdobozuk nincsen meg, de legyen ez a legnagyobb baj..... Majd szerzek hozzájuk.  Még egyszer köszi Zoli a riasztást! Ez most kb olyan, mint ha AA Safari Quattro-t vettem volna meg 10 rongyért.  Hihetetlen mák! Köszi Zoli! Jó tudni hogy figyeltek helyettem is! :-))