Shiro Creative Commons License 2011.12.04 0 0 2231

húúú, de régen volt :o)))

reggelire a 10ch az 1/3 zsemle volt, magában

tízóraira pedig, ha jól emlékszem, akkor tul.képpen egy normál reggelit ettem :o)

Szerintem nyugodtan ehetsz délelőtt továbbra is gyümölcsöket, ha neked az esik jól... reggelire pl. egyél egy almát és (számold ki hozzá) néhány db korpovit kekszet vagy diab. háztartási kekszet. Ezzel viszel be lassú ch-t is és mégis azt eszel, amit szeretsz...

A mandarint váltsd ki naranccsal. Kevesebb benne a ch, mint a mandarinban.

Valaki itt korábban írta, hogy ha nagyon édességre vágyik, akkor egy puhább banánt összetör és lefagyasztja... olyan, mint egy fagyi - bár sok benne a ch, de mégsem cukorbomba :o)

Az inzulin tényleg több macera... pl, ha azzal nem eszel időben, akkor nagyon leeshet a vércukrod, az meg egy eléggé gáz érzés... nekem volt, nem kívánom senkinek... szerencsére ösztönösen betoltam egy egész csokinyulat (húsvét körül volt :o))... a dokim utána mondta, hogy a lehető legjobb dolgot csináltam...

Ezen kívül bárhová mész, mindig vinni kell a cukormérőt, az inzulinpent meg valami kaját/innivalót, mert sosem tudhatod, mikor nem érsz haza időre... szóval szééép naaaaagy női táskát igényel... De ha azt mondják, hogy ez kell, akkor nincs mit tenni, szúr az ember. Nekem a legnagyobb parám az volt, hogy hasba kell szúrnom magam terhesen. Tudtam, hogy az a pár mm-es tű nem ér el csak a bőröm alá max., de akkor is zavart. Aztán megegyeztünk a dokival, hogy tul.képpen bárhová szúrhatom, úgyhogy ha magam tudtam lenni, akkor combba szúrtam, ha pedig nem tudtam teljesen elvonulni, akkor karba.

mikorra vagy kiírva egyébként? kitartás! :o)

üdv, s.

Előzmény: Boribon (2230)