Boribon Creative Commons License 2011.12.03 0 0 2230

Diabetológushoz megyek.

A mirelit meggy, eper jó ötlet, holnap veszek. Pontatlan voltam egyébként a gyümölcsös megjegyzésemmel, mert 1-1 almát, vagy narancsot eszem naponta, csak ez durván kevés ahhoz képest, amennyit a diéta kezdete előtt ettem (almát, szőlőt, körtét, narancsot, mandarint). Reggelente, és délelőtt az elmúlt 5 évben szinte kizárólag gyümölcsöt ettem. Egyszer egy 90 napos diéta után maradtam így, mert annyira jól esett, hogy semmi szilárdabb kaja nem kerül belém ebédig.

Ja, és a diéta kezdetéig gyakorlatilag nem ettem kenyeret (itthon a család többi része se nagyon), mert reggelire nálunk senki nem azt evett, délben, este pedig többnyire főtt kaja van. Most meg azért eszem, mert valahogy az összes mintarecetben az van reggelire, uzsonnára, hogy 1 zsemle...., és szelet kenyér sonkával... stb..  

Arra mindig is számítottam, hogy egyszer lehet cukorbetegségem, mert nálunk anyai ágon a nők idősebb korukra mind küszködtek ezzel. Mondjuk az inzulint jó lenne elkerülni, nem mintha félnék tőle, vagy ilyesmi, csak azt képzelem, hogy nagy macera.

Amikor reggelire 10 ch-t ettél, akkor mikor ettél utána legközelebb? 3 óra múlva?

Előzmény: Shiro (2229)