beetee Creative Commons License 2011.12.02 0 0 4593

Ja, így az alapkérdés elveszett.

A zöld paradicsom nem feltétlen jelenti az éretlen paradicsomot.

 

Az éretlen paradicsomot meg nem igazán szoktuk feldolgozatlanul megenni. Legalább ázik valami ecetes lében savanyúságként, ami lehet változtat valamit a beltartalmán is.

Különben sem szokás éretlenül feldolgozottból egy ültő helyben kilókat enni, tehát olyan minimális lehet az állítólagos ártalmas (valószínű, hogy az arra érzékenyeknél gyomorpanaszokat okozó) összetevő bevitele, hogy azzal simán elbír egy szervezet. Mint ahogy bármelyik olyan adalékanyaggal, amiről nem is tudunk, hogy belekerül az élelmiszeriparnak "hála" az ételeinkbe... és szintén érvényes rá, hogy kis mértékben nem káros, nagy mennyiségben méreg...

Előzmény: beetee (4592)