-pm- Creative Commons License 2011.11.30 0 0 7403

Na, ma hívott telefonon a Dukán Laci, hogy komolyan gondoltuk-e a szilvesztert. Én megmondom őszintén Halimbán látom, hogy napi szinten érdeklődnek, hogy szabad-e még a szálló, szóval nem lesz egyszerű külön helyet keresni, meg pénzem sincsen egy komolyabb helyre. (Januárban szeretnék menni síelni, plussz mindkét kutya tüzeni fog... ) Lacit mi kérdeztük annak idején a Tujival, egyenlőre úgy áll, hogy a Laci azt mondta, ha mi jövünk, akkor meghirdeti. Ha nem, akkor nem, tehát mi lennénk a fő társaság, ha úgy döntünk. Persze ettől még nem tudhatjuk, hogy még kik jelentkeznek majd.

Azt mondtam, hogy a héten visszahívom. Én (most senki ne sértődjön meg) vagy oda megyek, vagy sehova. De ettől még mindenki oda megy persze ahova akar, én se sértődöm meg természetesen, de komolyan jó lenne, ha ott lennénk, mert azt a helyet ismerjük, akik oda járnak azokat ismerjük, amúgy meg ha nem stimmel valami, hazamegyünk, vagy kimegyünk az Agóra térre, vagy hozzánk, vagy mittudomén, szóval nem vagyunk helyhez kötve annyira. Holnap foci után megbeszéljük: ÉN IS JÖVÖK!!!

Előzmény: althand (7402)