lelkem15
2011.11.30
|
|
0 0
2507
|
Sziasztok!
Most, hogy pár hozzászólás erejéig szó esett Bergamo-ról (és mivel nincs kimondottan Bergamo topik), tudna valaki hasznos infókkal szolgálni a várossal kapcsolatban? A nevezetességeket, látnivalókat már összegyűjtöttem. 5 napos kinttartózkodás esetén milyen tömegközlekedési jegyet érdemes vásárolni, ajánlott-e a reptéri transzferrel egybekötni, pl. hol kapható finom pizza, és egyéb ilyen apróságok.
Ha mégis rossz helyre írtam ezeket, elnézést mindenkitől, és akkor keresek a topikok között, ami az országgal kapcsolatos.
Szállás ügyben kettőt tudnék ajánlani (a 4 kipróbáltból). Mindig a transzferhez (vasútállomáshoz) közel szoktuk keresgélni, hogy akár gyalog is elérhető legyen. Az egyik a Hotel Demo, a másik pedig a Hotel Ambrosiana. Előbbi egy igényesebb hostel, csendes, reggeli is benne foglaltatik az árban. Minden szobában fürdőszoba is van. Utóbbinál júliusban volt vezetőségváltás, így a szobákat is felújítgatták. Csak néhánynál van fürdőszoba, a többinél tusoló + csap. Reggeli nincs. Árban mindkettő elfogadható, szerintem. Booking.com-on, illetve a hostelworld.com-on foglalhatóak. |
|