A Körmendes kérdés zizou barátom, a kétrudasost Drebin válaszolta meg (nem is akárhogy :D), úgyhogy csak egy kis kiegészítés.
A héten az Ultrasos srácot, s minket is lecsicskáztatok a semleges viszony miatt. Nemrég realfan (aki, ha jól tudom Devilses?) fejtette ki a véleményét ezzel kapcsolatban, helyeselve ezt. Akkor a Devils is csicska? Vagy ők már elbírálás alá esnek?
Nem akarok hosszan belemenni, pedig tudnék. A kitiltások óta nem gondoljuk, hogy érdemes volna hazai pályán a csarnokban balhézni. Nem mellesleg, nálunk van a legelszeparáltabb vendégszektor, szóval szinte esély sincs, hogy legyen valami csarnokon belül. Minden ilyen ugrálás műbalhé szerintem, hisz kontakt úgysem lesz, vagy ha igen, be van kamerázva az egész cucc. Én tudom, 25 rugóm bánta a szolnoki kirándulást. Ebből ustawka lesz előbb-utóbb. :D
Jaj a körmendeshez eszembe jutott mégis valami. Sokat változott a megítélésük szerintem Cece halálakor. Amiket akkor csináltak, azok elég nagy dolgok voltak, egy akkor még valóban rivális tábortól.
S a lényeg.
A kosárlabda egy olyan sportág, amit a legmagasabb szinten szinesbőrű játékosok űznek. Nektek is volt nem egy, nem kettő szinesbőrű játékosotok. Most is van egy, aki műmagyar, s átlagban 3-4szer mindig skandáljátok a nevét, sőt MAGYAR válogatott meccsen is az ő neve - egy szinesbőrű játékos neve - hangzott el legtöbbször tőletek. A ti szavaitokkal élve egy szinesbőrű játékost "szopkodtok". Ezek után keltakeresztes zászló mögül szurkoltok? EZEN KÉNE ELGONDOLKODNI! EZ A NEM KICSIT CINKES ÉS NAGYON VÉRCIKI!
Hajrá Szombathely!