nick456 Creative Commons License 2011.11.26 0 0 286

Én tényeket írtam. Azt ami, ahogy történt. Erre gúnyosan válaszoltál, hogy a "megcsinálták a válságot" az egy kinevetni való dolog.

Nos akkor kibővíteném. A tőkének baromira nem jó ha egyensúly van. Mi abban a buli ha évekig ugyanannyi mondjuk az OTP papír, vagy a nemzetállamok valutája, vagy az arany ára. Persze normális változások elképzelhetők, de amin nagyot lehet kaszálni és főleg gyorsan!, ha a mozognak az "értékek". Persze nem árt némi belső infó, netán némi ráhatás a dolgokra és akkor biztos a hatalmas nyereség pillanatok alatt.

Sajnos az imf szinte sehol sem sikersztori. Ha van is ilyen valahol az elenyésző ahhoz képest ahol jelen vannak. De ha Te tudsz olyan országot említeni ahol ripsz-ropsz egy erős gazdaság alakult ki az imf után, akkor szívesen várom ezirányú információidat.

Persze én sem tudom megmondani, hogy mi lenne ha még mindig a bajnai lenne a ME, de mivel számomra az égadta világon semmit se bizonyított, így nincsenek is nagy elvárásaim vele kapcsolatosan. Vagy bocsánat mégis... igen, a libákkal bizonyított.

Előzmény: pia causa (283)