Bizony maffia !
Az esetem a következő volt 3 éve :
Az egyik családtag megkért, hogy legyek nála, fogadjam a seprőket.
Elvállaltam.
Jönnek , csinálnak egy helyszini szemlének nevezhető valamit, tán még a mérő nyilást is kinyították. Lényeg , beengedtem őket.
Írják a papírt, ami az szerepel, hogy minden megfelelt, aláírom, majd elő egy másikat, egy számlát írnak ,arról a 7600 -7800 ft-ról.
És mondja, hogy írjam alá. Mondom nem írom. Szó szót követett, majd mondják, hogy akkor ők úgy tekintik, mintha itt se lettek volna. mit tehettem, ? aláírtam.
De ők ezzel elkövettek egy zsarolást, és egy okírat hamísítási kisérletet..
Ugyanis ha ők egyszer valamit jónak minősítenek, azt nem lehet csak úgy semmissé tenni.
Legközelebb : természetesen a vízsgálatott tűrni kell, viszont a papírra rá lehet írni, hogy a vizsgálat nem felelt meg a protokolnak, sőt szerintem csak úgy simán azt is rá lehet írni, hogy nem felelt meg a vizsgálat.
Amúgy hogy lehet őket még felbőszíteni : pl. tanúkat hívni a vizsgálódásukkor, igazolványt kérni, felhívni a szolgáltatót, hogy tényleg ők e azok. Mondjuk annyit nem érnek, hogy a telefont pocsékoljuk értük, de lehet ezt a müveletet imitálni is,
Aztán mielőtt beengednénk őket részletesen kikérdezni mit is fognak csinálni stb.
Ja és a cipőjüket természetesen le kell vetetni ,hogy a mocskos lábukkal ne rongálják az állampogár lakását.
De mind ezt csak tanúk jelenlétében, mert a hazugságban ők élen járnak.
Egyéb tippek ?