Nem könnyű, de engem mindig is érdekelt az elektronika. Mondjuk eddig sosem jutottam többre annál, mint hogy ha valami itthon elromlott, azt szétszedtem és (még jobban) tönkretettem :)
Azaz de, mert tavaly az általánosban gyakorolgattuk a forrasztást, ami jó buli volt, bár azóta se tudok csupaszolni... :)
Viszont ha az itteni végzettségemmel tovább tanulok majd, szerintem villamosmérnöknek megyek majd, mert azzal a szakmával még talán lehetne lehetőségem egy normálisan kereső/keresett munkára és nem úgy végezném, mint az emberek 90%-a, hogy kitanulok valamit aztán elmegyek valami teljesen máshova sokkal kevesebbért. Egyébként az ilyen szakmák (pc szerelő, villanyszerelő, vízvezeték szerelő, lakatos és hasonlók) tipikusan azok, amiknek otthon is használ láthatja az ember. Hányszor fordul elő az emberrel, hogy otthon elszáll valami műszaki kütyü és nem leviszi 30000-ért megjavíttatni, hanem hív egy ismerőst? Velünk mindig, ha elromlik valami. A többi, amit felsoroltam, dettó ugyanez. Teszem azt ha valaki elmegy kereskedelmibe, annak nem sok használ látja otthon (szerintem).