Tessék leállni a microfos böngészőjéről, igaz, fényévekkel jobb a legújabb, mint a régebbiek, de az Operának vagy a Firefoxnak a nyomába sem ér. Chrome csak egyszerű embernek való, mert ha két lap van nyitva, akkor nem +10.000 K memóriát használ a már meglévő 200.000 K mellé, mint az említett két nevesebb, hanem ahány lap, annyiszor 100 ezret :D
Nem kell nyomolvasó sem, ez egyszerű kódfejtés. Kigyűjtöd mik vannak, és ha jól megnézed, rájössz, hogy az ékezeteket nem szereti a szöveg. Amiből a legtöbb lesz, az lesz az ,,e'' bötű, mert a magyar ezt használja a legtöbbször :D utána fogsz egy háborúésbékét, majd megnézed melyik a második legtöbbet használt magyar ékezetes bötű, az lesz valószínűleg amiből második legtöbb van, és így tovább :)
De pusztán józan paraszti ésszel - tehát kedves gerqerg, hagyd a bort pár napig - látni lehet, hogy a C=C3=ADm=zett: tooo tooommm egyértelműen a címzettre akar utalni :D azaz
í: =C3=ADm=
De az informatikus olvas már bitnyelven is:
T=C3=A1rgy : Re: k=C3=B6nyv A t=C3=B6rp=C3=A9s megj==C3=B6tt k=C3=B6sz=C3=B6n=C3=B6m sz=C3=A9pen! -- Eredeti =C3=BCzenet -- Fel=ad=C3=B3:
Tárgy, re:könyv a törpefás megjött, köszönöm szépen! Eredeti üzenet -- feladó:
:D sok sikert, ha gondolod, én felolvasom egybe az egészet Neked.
ui.: mivel közgazdász informatikus vagyok, és volt szerencsétlenségemre, hogy pénzügyet is erőltettek rám - pedig én bőszen ellenálltam -, ma ezt a blogot olvasom, ajánlom mindenkinek sok szeretettel, egy megbízható, őszinte és nyílt ember írja - vagy egy nagy csaló, aki a leghülyébbeket akarja piszkosul átverni :D de ennek azért kevés az esélye, inkább csak a rossz megijedni emberek miatt írom :D-. Szóval a blog:
http://kiszamolo.blog.hu
Remélem nem számít tilos reklámnak :D