Neil Creative Commons License 1999.01.24 0 0 179
Sziasztok!

Ezt a hétvégémet mozizással töltöttem, és megnéztem a Pengét és a Ha eljön Joe Black-et.
Penge:
kiábrándító. Én a sztorit ismertem, mivel képregényben olvastam. Nem tudom. Ha ahhoz igazodnak teljes mértékben, akkor a történet nem is lett volna rossz, bár, akkor sem az igazi, mert én személy szerint jobban szeretem Drakula grófot, a maga charme-os, nőket elcsábító elegánsosságával, mint ezeket a karatezó, röpködő idétlen tökös gyerekeket. Az akciórésze ennyire sem tetszett. Wesley Snipesot szeretem, mert az eddigi filmjeiben, ha esetleg egy karatejelenet volt, akkor az jól volt megcsinálva. Azért mondom, mert elég régóta foglalkozom harcművészettel, úgyhogy emiatt is ültem be erre a borzadályra. És a legrosszabb az operatőri munka volt. Kapkodják a kamerát, a nagy fejetlenségben azt sem tudja az ember, ki üt kit, ki a jófiú, ki a rossz. Ennyi.
Ha eljön Joe Black:
Akiben hírmondója sincs a romantikának, esetleg a szentimentalizmusnak, az ne nézze meg. Egyébként ajánlom. Néhol törölgetni kell a szirupot, de nem is Hollywoodban készült volna, ha nem kéne. Anthony Hopkins és Brad Pitt amúgy is kedvenceim, szerintem ebben is jók. Viszont, nagy negatívuma a filmnek a női főszereplő, akit életemben előszőr és utoljára a Shop-Showban láttam, amiben hálistennek, túl nagy szerepe nem volt.
Sziasztok
Neil