Neil
1999.01.19
|
|
0 0
167
|
Sziasztok! Teljesen zöldfülű vagyok itt, csak azért merek beleszólni, mert tetszik ez a téma és elég sokat járok moziba!
Szóval, vasárnap megnéztem a Ronint, és tetszett. Ami legfőképp tetszett benne, az a Gregort játszó színész alakítása volt, és az, hogy elővették újra a régi kémfilmeknél bejáratott kis trükköket. Teljesen profi veteránok, kis utcák, sikátorok, ahol idegszaggató csikorgással lehet kézifékes fordulást bemutatni a szuper M5-ös BMW-vel, beteljesületlen szerelem, stb. Szóval, szerintem kikapcsolódásnak mindenképpen megéri. Persze, bakik itt is voltak, teszem azt, Gregort, aki szuper számítógépzseni, ugyanúgy követik, ahogy előzőleg ő követte az ellent, mégpedig a saját mobilján keresztül. Na, de szerintem ezt el lehet nézni, nem?
Kalózok
Na, ez viszont az a film volt, amira sajnáltam, hogy kidobtam a 600 Ft-ot. Történet semmi, szereplők nem jók, egyedüli pozitívum a zene volt, ami köré végülis az egész film épült. Mert szerintem nem volt más, mint egy költséges reklám Geszti új lemezéhez.
Szóval, szerintem nem egy csúcsalkotás, sőt...
Sziasztok
Neil
|
|