Zaba Creative Commons License 2011.11.18 0 0 7287

Lehet hogy azért van, mert a saját gyerekem kicsit ez a Beeching, de nekem nagyon tetszik, vagy talán azért, mert a 60-as évek, vagy azért mert vasutas a téma.

Nagyon rendben van a témaválasztás, és szerintem a hangulata is. És annyira legalább ki van dolgozva, mint a 'Allo 'allo.

A kortörténet is igazán össze van szedve. Erről részletesebben most nem szólnék, de odafigyeltek rá. Itt van ez a Second Hand Rose a mostani részben (S2E04), ami a utalás a Funny Girl című musical-re, amit filmre ugyan csak 1968-ban vittek Barbra Sterisand-dal, de a darab 1964-ben íródott, tehát a második évadban akár már ismerhették is.

És szerintem, ettől a néhány túlzástól eltekintve tényleg jó ez a cucc is.Például utálnám, ha Mrs Ethel Schumann ugyanolyan lenne, mint Ivy.

Az meg, hogy Stokes-Mr Skinner  vagy 12trees- Cecil Parkin párhuzam van, vagy belemagyarázás részemről, vagy direkt ilyen, hogy szeretni lehessen őket.

És nagyon örülök, hogy vannak benne új arcok. Nekem pl Wilfred, meg a Gloria pont szimpatikusak.

Előzmény: tom55 (7281)