Firebreather Creative Commons License 2011.11.16 0 0 4689

Na, ha már Salgótarján is meg lett említve, akkor reagálnék az Általad illetve a falcós kolléga által leírtakra pár mondatban.

Azt tudni érdemes, hogy a tarjáni tábor két csoporton alapul(t), az egyik, még 90-es években alakult Squadre Azioni-tagjaiból verbuválódott Nyomorultak, illetve a főként fiatalokat tömörítő Sújtólég Brigád. Azt is tudni kell, hogy Tarjánban hosszú évekig döglődött a helyi sportélet, az SA is letette a lantot a 2000-es évek legelején. Tehát kb 7-8 évig semmilyen utánpótlás nem volt, szurkolói szinten.

Az első A-csoportos szezonunkban szerintem jól teljesítettünk, pl Szolnokon is szép számmal jelentünk meg, ahol még nem tudhattuk, mire számíthatunk (ezt azért jegyezzük meg.. ).Ki is alakult egy jó viszony a szolnokiakkal, ők is lejöttek hozzánk páran a Falco elleni meccsre és mi is segítettünk nekik, még a tavaly tavaszi rájátszásban.

Nem nagyon akarom kiteregetni a szennyest, mert ez elsősorban a mi belső ügyünk, de a lényeg, hogy míg voltak, akik azt mondták tavaly szeptemberben a szezon elején, "ok, első évnek ez nem volt rossz, de most már pár nyugat-magyarországi túrára is szükség lesz, plusz új zászlókra,drapira stb".addig a többség ezt nem így gondolta, ellenben az olajosokkal folyamatosan ment a kapcsolattartás meg a túlzásba vitt haverkodás (lehet más szót is használni, én nem fogom leírni). Ez párunknak már sok volt. Tehát nem a szolnokiakkal volt gond, hanem a saját protánkon akadtak problémák.

Viszont a tábor nem ezért esett szét, hanem azok miatt a dolgok miatt, ami kb az utolsó félévben történt a csapat körül. Aki kicsit is figyelt minket fél szemmel, az tudja, miről beszélek. Ez már mindenniunk idegrendszerét kikezdte. De nyugodt szívvel állíthatom, ezek a dolgok ugyanúgy hazavágták volna a körmendi, a szonoki tábtort, de még Titeket, szombathelyieket is. Ebben biztos vagyok.

A jó hír az-már akit érdekel-hogy hétvégén az Óbuda ellen a Sújtólég kb 25-30 fővel újra szurkolt, tehát itt még nem halt meg teljesen a lelátói élet.

Előzmény: szerjogin_szu (4676)