szerjogin_szu Creative Commons License 2011.11.15 0 0 4676

Úgy tűnik, három táborosra szűkölt a hazai kosárélet, legalábbis szurkolói szempontból: Szolnok, Szombathely, Körmend, legalábbis, ez a három most, ami számít.. Azért ez valahol szomorú.. A zetéseket ezek szerint csak a bajnoki címre hajtó csapatuk tette ütőképessé..Sopronban szerintem csak a hazai rangadókra aktivizálja magát egy 50-60 fős banda, a túrák - a nyugati rangadókon kívül - nem az erősségeik.. Pécs számomra sötét ló, mivel tavaly még ott is volt valami táborszerűség, idén mi a helyzet, tudja valaki? Kaposvár, Kecskemét-számomra érthetetlen közöny. Az én képzeletbeli tabellámon most a paksiak a negyedikek, de nekik meg a létszámjuk karcsú.. Albacomp: jó lenne, ha az RBD befejezné a duzzogást egy régi kijelentés miatt, szerintem sokat lendítene a dolgokon, ha beszállnának a kosárbizniszre, mert ami jelenleg Fehérváron megy, hát..én nem akarok senkit megbántani, de nem tudom felfogni, hogy a hosszű évek alatt, egy sikeres csapatnál miért nem alakult ki egy egészséges lelátói kultúra..Szeged: tőlük vártam volna némi akciót a vásárhelyi barátaikkal közösen, eddig csalódás (de lehet, ez pl a szolnokiak szerencséje, ki tudja...), de lehet, egyszerűen szarnak a kosárra. Debrecen, Nyíregyháza: kicsit furcsállom, hogy itt sincs semmi érdemleges, bár előbbiek esetében a nem-DVSC magyarázat lehet.. Jászberény szerintem teljesen felejtős.Kár a Dombóvárért, bár nem nagy, de kitartó bandájuk volt, a salgótarjániak meg reméljük visszatérnek jövőre, friss vér voltak, bár állítólag ott belső viszályok is vannak a túlzásba vitt szolnokozás miatt.

Lehet, egy-két esetben rosszul ítéltem meg a helyzetet, ezért előre is elnézést, de "külsősként" én így látom az erőviszonyokat.