Maxocska Creative Commons License 2011.11.15 0 0 15726

awil :-) Ne számolgass, mert megüt a guta a látványától :-DDDD

Azon kívül teljesen mindegy, hogy mit és mennyit magyarázzu, aki szemében pénzéhes disznók a tenyésztők, annak magyarázhatod.... Az nyalja a szaporítók hátsóját....

Mindenki aki komolyan foglalkozik a kutyájával nagyon jól tudja hogy mit fektet bele. De igen, ez a mi hobbink, a mi döntésünk :-D Én is csak azt tudom megállapítani, hogy tuti nem vagyok normális, hogy az egyik kutyámra kifizettem 2500 eurót, és végigvezettem nonstop 19,5 órát oda, majd másnap hajnalba visszaindulva 19 órát vissza. Mikor hazaértem, és ki akartam szállni a kocsiból, nem éreztem a talajt a lábam alatt. Nem bírtam megállni.... De mindegy. Nem vagyok büszke se erre a kutyára különösebben, nem akarok tündökölni se vele különösebben. De abban biztos vagyok, hogy annyi örömöt, szeretetet, kedvességet bűbájt egyik kutyámtól se kaptam/kapok mint tőle. 8 hetes kora óta van nálam, nem keveset könyörögtem érte a tenyésztőnek.... Nem kell senkinek megérteni, hogy miért jó gyakorlatilag 7 számjegyű összeget kifizetni "csak egy kutyáért". Elég ha én értem.... Lehetne vitatkozni a végtelenségig, hogy mi mennyibe kerül. De én mind a 3 toy uszkáromat 2000 euró felett vettem. A várható alomszám 1-2. Nem kell érteni, hogy ha esetleg valaha lesz is eladó kölykük akkor az miért nem 50 ezer ft lesz. De nem annyi lesz.... :-)

Előzmény: awil (15724)