olvas0 Creative Commons License 2011.11.15 0 0 28

jól sikerült házi pálinka de csak 50 alatt! :) meg a sajátom, nekem pl az is tetszik :)

saját whiskim is egész jó bár nagyon szigorú vagyok magamhoz nem  hasonlít a bótira... egyedül a Canada Specialt verem szerintem illetve a black velvetet de az nálam nem is viszki..... blááááá....

BOLTIBÓL a Jamison szeressem, a Baliból csak 12évest, az alsó kategóriások tényleg szemét. Nekem speciel a JB nagyon gáááz, nem szeretem, van egy mű szirupos szörpös íze- a fehérnek, a többihez nem volt szerencsém. Csivava spec nekem is bejön 12évesben. A piros botos csávost meg se tudom inni a fekete JD valóban fincsi, de abban is van valami mű, szirupos íz.... Van az az aldis 8éves zöld emblémás, épp most akciós, már bocs de szerintem a 2000 forintos árához képest nagyon jó! teachers és quin margot szerintem elég karcosak, utobbi ondjuk szintén árához képest (talán 1600 szintén lidl) simén elfogadható kategória. már ilyen zwackos xarokshoz képest..... Egyébként ömmel tudok egyetérteni, aki nem snobságból iszik whiskit hanem izből annak teljesen más véleménye van bizonyos italokról.

Pálinka.... valóban tulzásba viszok egyesek ezt a hogy is mondjam csökönyösséget hogy csak pálinka.... egy részt pálinkából sokkal könnyebb vackot inni mint whiskiből másrészt mondjon mér nekem valaki egy pálinkát amit bárhol a világon ismernek, ahogy mondjuk a JD-t vagy JB-t.... ez van, ez nem azt jelenti hogy én nem szeretem a pálinkát, sőt, csak azért egyenlőre kezeljük már helyéán a dolgokat és legalább magunkhoz legyünk őszinték-már ha egyszer el szeretnénk mondani a pálinkáról azt amit a JD, a JB vagy akár a Bali............