csillag100 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 376

Ennél azért van részletesebb életrajza a googlen megtalálható, ahol azért árnyaltabb a dolog. Ha azt vesszük, hogy gyerekként hagyta el 56 ban szüleivel magyarországot hogy hova szocializálodott egész életében. Mikor hazajőtt sem a "haza" hívta, hanem saját lehetősége és exisztenciája az ami visszahozta, mivel abban az ídőben a nyugati cégek és befektetök magyarúl tudo munkatársakat részesítettek előnyben.

Rona nem ismerte a magyarországi kulturát és sajátoságokat és főleg azokat a folyamatokat ami itt lezajlott, Ő mint egy befektető tökés csoport helyi helytartójaként jelent meg. Idegen volt a magyar közgazdász és pénzügyi társadalomban is. Mindenhova probált betagozodni, de se baloldalon, se jobboldalon nem fogadták be. Ennek biztosan valami oka volt.

Ennek köszönhető, hogy ha a médiában való első felbukkanásakor is attól függött, hogy milyen írányúltságú médiában jelent meg annak a szellemiségéhez alkalmazkodott, s sokszor volt hogy valamit mondott másnap meg pont az ellenkezőjét.

Archivokba visszakereshetök. Nálam akkor verte ki a biztosítékot, mikor rázenditett a választások utáni devizahitelesek problémájának megoldásával és szinte uszított a bankok ellen és a kormányt és a hiteleseket buzditgatta olyan lépésekre mely minden realitást nélkülözött. Ezt persze  értettem én, mivel akkora derült ki, hogy az LMP háttérembere volt már korábban és a fő ideológusok és szakértőjük, valamint Schiffer szerint a ME jelőltjük is.

Ez azért volt számomra furcsa, mivel a devizahítelek elszabadulása már tombolt 2005 mikor Gyurcsány tanácsadója volt és már több fígyelmeztettésen túl volt magyarország. Miért nem akkor találta ki a szerződések semmiségére vonatkozó elméletét vajon. Megmondom, mert más volt az érdeke. S úgy gondolom, hogy ma is ennek mentén müködik, s ezért van az, hogy össze-vissza beszél és elemezget ha mikrofonközelbe kerül.

Érdemes lenne neked is, ha ídőd engedi kronológiában végigmenni Rona magyarországi közéleti szerepléseit (TV archivok, irott és elektronikus sajtó), s eldönthetnéd, hogy mennyi a hány.

Az, hogy lehazugozol betudom annak, hogy nem birod a kiképzést, ha az LMP-t és számodra kedves embereket birálnak, és esetleg mások tájékozotabban bizonyos dolgoban, mint TE.

Én nem veszem a szivemre ezeket a dolgokat.

Előzmény: Törölt nick (356)