Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 4474

Érdekes, hogy mi a fenének kellett ennyire kapkodniuk az anyag összerakásával? Biztos közrejátszott a sok turné meg Big4...stb. Az tény, hogy az Endgame ehhez képest jóval összeszedettebb volt, de annak is voltak bizony gyenge pontjai (bite the hand, bodies, how the story ends). A megadeth-albumokkal kapcsolatban teljesen egyetértünk abban, hogy jópár hallgatás kellett a megszeretésükhöz, ezek alól nálam is kivétel a CTE, valamint a Risk. Töltelékszámként én is a "guns, drugs & money" (tipikusan elmés cím a nagy semmiről szóló művekhez) valamint a "fast lane". Még azt is elnézem, hogy kapott egy ráncfelvarrást a "new world order" és a "black swan", bár a "millenium of the blind"-ot kár volt újra előkapni, mert a korábbinak sem volt sok értelme. De ettől függetlenül valóban hozták az elvárt (minimum) szintet, érdekes vadságot sugároz magából egy ilyen kivénhedt banda. Nagyon jó lenne, ha legközelebb valami CTE, vagy Cryptic-féleséggel állnának elő (de jó lesz Risk is).

Más: Láttam 1-2 videót Menzáról. Szerencsétlen srác tényleg úgy néz ki, mint egy zombie. A kommentelők kivétel nélkül könyörögnek neki (másnak úgyse lehet), hogy szedje össze magát és menjen vissza a megadeth-be, mert ott a helye. Nagyon letörhette, hogy kétszer is kirúgták onnan. Van egy olyan érzésem, hogy Mustaine is amiatt rúgta ki másodszor, mert rájött, hogy nyomja a cuccot. Azt viszont sehogy sem értem, hogy egy ilyen tehetséges srác miért nem tudott nevesebb zenekarokban elhelyezkedni ilyen múlttal.

Előzmény: 4umos (4473)