Persze, így is meg lehet fogalmazni, de mindkét fél sáros, az egyik azzal hogy adja a municiót, a másik azzal hogy egy golyóról azt mondja, hogy száz. De ez tök mindegy, amit sokan nem értenek, hogy mindegy vallásos vagy-e vagy sem, a kereszténység az egy összetartó erő is volt amire marhára szükségünk lenne, ugyanis nincs semmi másunk. Ha jól látom van egy haldokló Európánk, egyrészt problémás, hogy az eredeti népeket szabályosan kiszülik a helyükről (bevándorlás és juttatások) másrészt nincs semmi ami bennünket összetartana, hála az esztelen liberalizmusnak mégcsak nyíltan beszélni se lehet a probémáról.
Egy kedves ismerősöm panaszolta, hogy hihetetlen, hogy milyen stresszt jelentenek nekik az ilyen-olyan agyonfátyolozott népek (félnek mi van a ruha alatt) most mindegy ez a félelem megalapozott-e vagy sem, de pl. erre sem azt látom megoldásnak hogy akkor atomot az araboknak, hanem országonként pitsán kell rúgni a liberálisokat és felállítani a befogadó ország kőkemény szabályait és akinek nem tetszik az menjen haza. Ezt a fajta terjeszkedést így lehet(ne) megállítani tehát szerintem fals az az elképzelés is, hogy félek tőlük, ezért nem helyben húzom ki a vipera fogát, hanem szétverem a fészket (csakhát van helyette már vagy ezer másik pont a szomszédomban).
Mondjuk én különösebben nem tartok az araboktól, ebben a kis angliai multikultiban elég gyorsan rájöttem, hogy alapvetően azok fanatizálhatóak akik tanultalanok és nyomorognak, de ez csak egy szeletük, aki generációk óta itt él annak ugyanúgy nem érdeke egy balhé ahogyan nekem sem.