Hepatithos Creative Commons License 2011.11.09 0 0 475

Bocsánat, erre nem figyeltem, akkor értem. Az a rossz hir, hogy annyiból megalapozott a fóbiád, hogy sajnos kivétel nélkül mind meghalunk előbb utóbb, ráadásul a legtöbben rákban, viszont jó hir, hogy az ettől való félelelem annyira általános, hogy szinte nem is számit fóbiának - Alegtöbb ember  tök ugyanigy retteg, csak nem tud róla vagy nem ismeri be, kisebb nagyobb sikerrel elnyomja, de annyira nem, hogy érintettek ezt ne vegyék észre. Szerintem te egy lépéssel előrébb vagy náluk.  Biztos vagyok benne, hogy ha pl. rendszeresen találkoznál daganatos gyerekekkel, ez a fóbiád végképp megszűnne. Persze valószinűleg találnál helyette más fóbiát, amig el nem jusz a szorongás gyökeréig.
De liftet meg a tornyokat meg kigyókat mégis könnyebb elkerülni, mint egy olyan betegséget, amely a körülöttünk élő emberek tekintélyes részét igy vagy úgy érinti, legfeljebb tapintatból a fóbiások iránt ezt jól titkolják. Én azt gondolom, ez a könyv azért is jó, mert segit lebontani az ilyen falakat, és közben tényleg szórakoztató. Sőt, persze nem kötelező olvasmány, de azt gondolom, hogy nem bánnád meg, ha végigolvasnád, ha valamit, akkor ezt éppen neked irták! :)

Előzmény: hakansukur (474)