Maxocska
2011.11.06
|
|
0 0
15687
|
Mindenki azt csinál a kutyájával amit akar... A korai ivartalanításról igen megoszlanak a vélemények. De én magam a saját józan paraszti eszemre hallgatva is úgy érzem 8-10 hetes kor korai. Bizonyos hormonhatás kell a normális személyiségfejlődéshez... De ez persze csak az én magánvéleményem...
Szerződés... Hmmmm. Nagy kérdés hogy mennyi értelme van :-) Meg mi is az értelme... De ez már egy másik téma :-) Nyilván leir az ember valamit, és mindenki azt csinál amit akar. Menjen az ember évekig perelni mert valaki valamit mégse tartott be???? Ááááá... Mindegy :-)
Én remélem hogy ezek a kölykök szépek, egészségesek, és mindegyik legalább olyan örömet szerez a gazdájuknak, mint az enyémek nekem. Nem gondolom hogy értéktelenebbek lennének, mint azok a kölykök akik az alomtestvérétől születtek Angienek. Csak ezzel a hsz-ommal azt akartam csak mondani, ne magasztaljuk már az egekbe a tulajt :-) mert biztos vagyok benne hogy nem volt őszinte azokkal akik ezeket a kölyköket megvették. (kiállítási szülök, szűrővizsgálatok... áááá). mindegy. Nem idegesítem magam. Megtettem eleget mikor megláttam a hirdetést :-)
|
Előzmény: Cicoma (15686)
|
|