Angela4 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 2957

Kedves Vad és kedves Szaganaki!

Azt tudtam, hogy a kabóca egy rovar, még általános iskola biológia óráról, de én kis buta nőszemély, se többre, se kevesebbre nem emlékeztem velük kapcsolatban. Mikor hazajöttünk kicsit én is utána olvastam, és most már én is tudom, hogy nálunk is él, bizonyos faja. Azt tudom, hogy én még nem találkoztam velük, de legalábbis olyan tömegesen, mint Krétán, biztos, hogy nem. Bárhova mentünk Krétán, mindenhol hallottuk a neszezésük. Én kis naiv gondoltam hazatértünk után, írok ezekről a kicsi, de annál nagyobb lármával járó jószágokról, hogy ha valaki a keresőt használva (ha nem is éppen kimondottan a kabóca szóra keres rá), eljut a hozzászólásomhoz, akkor tudjon róluk.

Annak örülök Vad, hogy te is olyan okos vagy és mindent tudsz, nektek biztos megterhelő lehet arról olvasni, mikor egy tudatlan, ír erről a tapasztalatáról, hogy segítsen más tudatlannak. Mint már írtam, ha nem felejtem el legközelebbi úti célunk előtt majd én is felkészülök az adott ország, országrész biológiájából is... Mert nekem kell, én nem vagyok mindent tudó.

A nickemet meg nem fogom azért törölni, mert negatív emberekkel találkozom a fórum. Nem fogok azért nicket cserélni, mert esetleg egyes emberek szerint tudatlan vagyok, és ez fájdalmas és nevetséges szerintük. Én inkább azokat nem értem, akik ide írnak és nevetnek ki másokat, minthogy esetleg abba a fórumba írnák meg a véleményüket, ahol olvassák az állítólagos hülyeséget, tudatlanságot, ostobaságot stb. Mi ez ha nem sokszínűség?!! Pl ez is lehetne egy külön topik téma, hisz épp ennek a topiknak a létezése is azt bizonyítja, hogy ebben is jeleskednek egyes magyarok. Én ide írtam meg a saját véleményemet, nem mentem másik topikra, ahol meg az ide író egyedeket ócsárolom.

Lehet engem utálni, kinevetni (hajrá!!!), de lehetne esetleg "tükörbe" is nézni. Tudom, tudom, hogy most az jön, hogy ja, de nagy szavak... de ha mindenki igazán magába néz, nem hiszem, hogy mindig mindenki, mindent tud és tudott, vagy az élet minden pillanatában tökéletesen viselkedett?!! Igaz, hogy másokat kinevetni, sokkal könnyebb és nem is annyira fájdalmas:))

Üdv: Angéla