Értem én a felháborodásodat, a mérgedet, meg is értem, de valahol az olvtársat is.
Régebben én is (és látom, hogy Te is) iziben igyekeztem válaszolni, mert úgy gondoltam, hogy a Fórum - nevéből is adódóan - arra való, hogy megbeszéljék a felhasználók a közös kérdéseket, de elemi udvariasságból is illik vissza olvasni, mert a legtöbb felmerült kérdés többszörösen vissza köszön, már többszörösen ki volt vesézve.
Mostanában ez valahogy kiment a divatból, a legtöbb felhasználó beesik mert agyi merevedése van és kérdez valami okosat (vagy ír valami rettenetet, ez a topic is erről szól), de arra már nem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson, hogy használja a keresőt, stb. és sok törzstagnak ebből van elege és időnként talán nem a legmegfelelőbb hangot ütik meg. Ez kétségtelenül nem szép dolog, de ha csak egyszer-egyszer fordul elő megbocsájtható.
Ez persze csak egy vélemény, de nekem is eldurrant már az agyam és tizenvalahányezer hozzászólás után töröltettem magam a Gépház által a fenti okok miatt majd egy fél év múlva regisztráltam magam új nickkel.