Szia!
Ezek nem csalódások voltak, hanem pusztán negatívumok, amik adott esetben zavarták az embert, jobb napon rá se hederített az ember. :)
Nem kértek depositot, vagyis nem szóltak emiatt. A biztonság kedvéért 230.000Ft volt a bankkártyámon, amit elkértek becsekkoláskor. (Gondolom, akkor néztek rá). Tehát mindössze ennyi volt...ebből adódóan kiderült, hogy bankártyások voltunk!
Semmilyen italcsomagról nem tudok felvilágosítást mondani, mert szerintem nem is volt! Max annyi, hogy 5 sör után a 6. ingyen volt! :) De sem a programfüzetben, sem a helyszínen nem volt ilyen feltüntetve. (99 %)
Nem vittünk fel innivalót, mert reptéri ellenőrzés van a hajón is, tehát átvilágítják a csomagot. Lehet csak bombát keresnek, de mi a reptérből kiindulva nem vittünk piát. A kezünkben volt fél literes kóla, de azt még ott előttük lehúztuk....s nem mondták, hogy nem kell meginni, vihetjük nyugodtan. Igaz, mi sem kérdeztük! a kuka mellett nem láttam piákat elkobozva, így vagy nem vitt senki fel, vagy beengedték!
Biztosításról nem kérdeznek, nem kell bemutatni semmit. Én az EUB-nál kötöttem a legalapabb biztosítást, mert mindig optimista vagyok, hogy nem lesz gond. Hála Istennek, most sem volt! Leszámítva, hogy holnap megyek fülmosatásra, mert lerakódott a bahamai sóstenger víze a hallójárataimban. :) Azt meg nem biztosítják... :)
Ha valamiben tudok, segítek még!