Angela4 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 2943

Üdv Bertrand!

A bemásolt szöveget én írtam, csak, hogy az is tudja, aki nem vette a fáradtságot, hogy felkeresse a megnevezett topikot.

Egyébként az első gondolatom az volt, hogy ha itt állsz velem szemben akkor megfolytalak, a második, hogy felesleges, végül is szereztem neked egy  "inkább vicces napot:))

Azért azt megkérdezném, neked mi volt ebben a nem annyira fájdalmas??

Amúgy az én kis tudatlan családomnak vicces volt a sztori, ugyan is először tényleg fogalmunk se volt mi okozza ezt a nesz, aztán ment a találgatás. Azt már nem írom le, hogy miket hoztunk fel ötletnek, mert még valami "hibban család" elnevezésű topikban is megtalálom az írásom:)) de mi jól eltotózgattunk 1 órát, mire megkérdeztük, és mikor választ kaptunk, valahogy az tűnt fel, hogy nem mi vagyunk az elsők akik ezt a kérdést felteszik... Ennyi buta ember a földön, hihetetlen ugye?!!

Annak örülök, hogy te olyan kis tudósforma lehetsz, aki a világegyetemet mindentudó ismeretekkel rendelkezel. Szeretnék én is ilyen okos lenni, de sajnos én butácska vagyok, hogy így születtem-e (a génekre gondolok), mivel a szüleimre büszke vagyok, ezért nagy valószínűséggel a születésem után fejlődtem vissza. Egyébként azért fordultam anno segítségért a Kréta tipokokhoz, hogy onnan sok segítséget, helyi ismeretet gyűjtsek, ezután igyekszem biológiából is felkészülni az adott országról, jaj csak el ne felejtsem a buta fejemmel!!!:))

Leírni meg azért írtam le, mert én naiv azt gondoltam, ezzel majd segítek másoknak, akik ugyan úgy mit mi majd először utaznak Krétára, és pl egyéb mediterán országban sem jártak. Bocsánat, ha neked mindentudónak ez bántotta a szemed, vagy egéyb más szerved. Igazán nem akartam senkinek fájdalmat okozni! Ezt viszont a legkomolyabban mondom.

Na ennyit az eddig segítőnek hitt emberről.

Azért további szép napot és negatív hozzáállást az élethez!

Üdv: Angéla

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (2884)