Szia Babszi!
Köszi a válaszokat.
Hallottam már én is róla, hogy a parton sokkal olcsóbban meg lehet venni a kirándulásokat, de nekünk ez lesz az első hajóutunk és így elsőre nem vagyok olyan bátor, hogy ezt bevállaljam. Talán majd ha legközelebb megyünk és már tapasztaltabbak leszünk, én is bátrabb leszek.
- Cozumelen a Passion Island programra gondoltam. Ezt a napot lazulósra tervezem egy gyönyörű parton. A képek alapján Passion Island a legszebb part a szigeten.
- Belizeben a guatemalai határnál fekvő Xunantunichba megyünk maja piramisokat nézni.
- Hondurasba szintén egy pihenős tengerparti napunk lesz.
- Kajmán-szigeteken rájázni fogunk mi is és a delfinekkel pancsolunk egyet. Utána pedig a Seven Mile Beachen töltjük el a maradék időt.
Cozumelen és Belizeben még nem tudom, mit fogunk csinálni a kirándulás után. Belizeben valószinűleg szétnézünk a kikötő környékén. Cozumelben vagy vásárolgatás a kikötőben vagy tudsz a kikötő közelében esetleg egy strandot? Nem messze, mert sok időnk már nem lesz.
Ti Cozumelen Puerto Maya kikötőben álltatok meg? Valahol azt olvastam, hogy a Glory talán ott áll meg.