Na,most nem "válaszolok neked",hanem "új hozzászólásként" írom meg a levelet..!!
Basszus 1 órája csak neked írok!!!
Szóval:
mi a hajón semmire nem fizettünk be,mert rohadt drága és a parton ugyanazt kapod meg a töredékéért.Példa erre,hogy volt velünk egy másik pár is.Ők Dominikán 200 dollárért fizettek be egy kirándulásra.Egy tengerpartra vitték el őket.Mi ugyanezt a kirándulást 35 dollárra alkudtuk le a parton.Sőt,amikor visszaértünk ahajóra kérdeztem tőlük,hogy milyen volt a vízesés??Kiderült,hogy őket nem is vitték el oda csak a tengerpartra.
A kikötők amiket kérdeztél:
Conzumel:Mexicóban 2 helyen álltunk meg.Costa Mayan és Conzumelen.Costa Maya nekem jobban tetszett,mert szebb és jobban kiépült a kikötője.
Conzumelen fogtunk egy taxit.Elmentünk a Maya templomokhoz.Az esőerdőben csak a moskítók jelentettek gondot.A taxis tök rendes volt.Suvenirként elvitt minket még egy igazi kis mexicói falucskába ami nem a kirakat.Nagy a szegénység és földesek az utcák.
Megmutatoot nekünk még egy temetőt is.Na,az a csicsa,giccs..!!
Elment a nap!!A kikötőben még egy kicsit shoppingoltunk.Volt egy bolt ahol alkoholokat árultak.Volt kóstoló is bőven..!!!
Kajmán szigetek:Itt is parton fizettünk be.400 dollár helyett 85 dollárt fizettünk 4en.Rájázni mentünk.Szerintem ez a szigeteken kötelező proram.Hazafelé búvárkodtunk!!Csodálatos a tenger!A rájázás meg felejthetetlen élmény volt.
A kikötőben még egy kis shoppingolás,ami persze kötelező!!!
Belíz:Nagyon szegény,de drága ország!!Itt nem tudsz megfizetni semmit!!
Itt jó volt,mert a hajó pontosan Belíz cityben áll meg.Itt a nagy város a nyüzsi.Itt gyalog vágtunk neki ahelynek.Megnéztük a piacot,hindu templomot,iskolát stb..Sok a koldus,sok a szegény..