C.Miki Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1885

Teljesen a szívemből beszélsz............ A pályákhoz még hozzátenném az olyanokat is mint pl. Rouen, Clermont-Ferrand, Reims, Watkins Glen, Paul Ricard, Mexico, Montjuich Park, stb.... Na meg amiket te is írsz, a régi Nordschleife, régi Spa, ( a 13 km-es )  Nem kellett semmiféle előzési zóna meg ehhez hasonló agyvérzés, hogy versenyt lássanak a nézők.  Már maga a pálya, mind külön egyéniség volt, most meg kis kivétellel azok az örökhugyozás betoncsíkok.............. Utálom.  Azzal is telhesen egyetértek, hogy már túlzásba esnek biztonság terén is.  Aki autó-motorversenyző, az igenis legyen tisztában azzal, hogy amit csinál veszélyes, és bármikor meghalhat.  Ilyen felfogással versenyeztek a régi nagy F1-es hero-k, mint Fangio, Stewart, Lauda, Prost stb..... Andretti mondta hogy aki fél, az ne versenyezzen.  A régi F1 autók pedig a gyengém nekem is, de inkább a 60'-as évekbeli gépek,( Lotus 49, BRM P83, Honda RA300 / 273, stb...) meg a Forma1-előtti GP korszak autói.  Milyen érdekes hogy akkoriban szó nem volt arról hogy szarok a versenyek........... Legnagyobb idők voltak, ez a mai csak tejfölösszájú kis homokosok gyülekezete szerintem.  Egy komoly, nyílt arc nincs köztük, csak a PR duma megy.  Régen mekkora beszólások mentek, egyenesen, nem a másik háta mögött.  Ma meg egymás ügynökein keresztül üzengetnek a pisisek,persze csak finoman!  Köszönjük börni!! 

Ati, szerintem is lesz Tel-Aviv GP, mert börni ereiben is Jordán+ vér csörgedez.  Elég ránézni. Ritka ronda egy féreg.    

Előzmény: JanikaWRC (1881)