két gida, szarvasünőnek i
2011.10.30
|
|
0 0
1379
|
Nem tudom, milyen "obskúrus szabált" lehetett volna a tulajdonosi jogok érvényesítése ellen kitalálni, mert nekem ebből : ".......Következő figyelmeztető jel volt az, hogy külön Inda-fórum nyilt, amit teljes egészében az Inda-support vett át moderálásilag is. Az első komolyabb esemény az volt, hogy az Inda határozottan követelte az egyik moderátor jogainak visszavonását (túl keményen moderált a Közlekedésben, elijesztette a usereket, ami akár bevételkiesést is jelenthetett a "birodalomba" tartozó Totalcarnak). Vili, meg lehet érteni, menjünk tovább. Idén nyáron egyszer hirtelen, se szó, se beszéd, az IndaAdmin megvonta az egyik admin státuszú moderátor jogosultságait....." az jön le, hogy a tulajdonosi kör átvette a grundot. Ami elég hánytató, hogy ehhez talált a tulajdonosi kör Gerébeket a kvázi független fórum moderátorai között. Naná hogy találtak, hiszen ha nem vállalták volna, nem áldozzák fel magukat a közért, akkor szállásainkon mekkora éhinség, fegyver és kolera dúlna. :-) Ez csak Wágner rossz emberismeretéről árulkodik. De ha nem találtak volna lelkes együttmüködőket, akkor se történt volna más, mert gondolom az indás moderák begyakorolták magukat, hiszen elég régóta csinálják :-) Az átvétel ellen szerintem Wágner se tehetett volna sokat, akármilyen naccerű tanácsra hallgatott volna. Legfeljebb emelt fejjel mehetne most a "hullámsírba", ha a jövő Gerébjeit időben seggbe rúgta volna. Ahogy Trebi írta, ez egy büdösbunkó eljárás volt és nincs rá mentség. Azért az fúrja oldalam, hogy a 10.000 Forintos Woland valóban itt riszálja magát "indás" színekben? |
Előzmény: Indián (1324)
|
|