Mensikov Creative Commons License 2011.10.29 0 0 155

Én Hódmezővásárhelyen voltam előfelvételis, de életemben nagyobb baromságot és hasztalanságot ami abban a 11 hónapban volt életemben nem tapasztaltam. Hogy ez egy operett hadsereg már rögtön az elején mgtapasztaltam amikor az ezredsorakozókor  elhangó díszmenet kapcsán jópár tiszt kilépett és eloldalgott. Kérdem mi ez ? Azt mondják ezek föl vannak mentve.

Hogy ott micsoda lopások voltak az meg egyenesen elképesztő. Az ÉPK-ról hordták ki az anyagot belőle mint később kiderült sokan építkeztek.

Na Surranó Liziről tán hallott e valaki ? És a vásárhelyi szaró Leninről ? Ha már az ügyalról szó esett egyszer éjjel kellett sikáni mert valaki nemcsak WC paírt tett mellé hanem le is szarta.

Egyetem után sem úsztam meg : először 3 hónapot Kalocsán majd 3 hónapot Lentiben. Lentibe senki nem akart menni , nekem az otthonomhoz ez volta legközelebb. Szerencsére tojtak rám én is rájuk, de a legmegdöbbentőbb az volt ahogy szegény Dózsa két géppisztolyos szovjet katona közt állt ( kőszoborról van szó )  közel a kapuhoz és minden belépő díszlépésben haladt el előttük.

Szóval ha az egész csak arról szól, hogy ökörködés én semmi hasznát nem látom a honvédelmi ismeretnek. És tartok tőle hogy kifullad.