Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 668

Bocs, de amikor a tiltást kaptad, akkor épp azzal voltál elfoglalva, hogy az itteni fórumot cikizzed és ócsárold, és mindenkit átcsalogass máshová, vagyis semmi mást nem csináltál, mint reklámfelületként használtad ezt itten saját érdekeidet követve. Mellesleg abban az időben én többször visszavontam a nicked tiltásait, felülbírálva mások intézkedéseit azzal, hogy igen, te ilyen vagy, de "alapnick" vagy, emiatt kijárna számodra a nagyobb tolerancia, ez még akkor is így volt, amikor már engem támadtál személyesen (persze, én feleltem mindig mindenért) mások intézkedései miatt. Hát, egy darabig ment ez a móka, végül pedig meguntam és hagytam, hogy felfaljanak a mókusok. Ez szintén nem mosakodás, semmi kedvem hozzá és értelme sincs, csakhogy a másik oldalról nézve így zajlott le a játék. Nem volt egyedi eset, mert ugyanez fordult elő rengeteg más "alapnick" vonatkozásában - addig védtem mindegyiket, amig nem vadultak meg teljesen, miután aztán engem kezdtek személyemben támadni, a nem is velem, hanem másokkal támadt konfliktusaik miatt, akkor eluntam a dolgot, a mazochizmus ugyanis sosem volt az erényeim közt, továbbá erről az oldalról nézve már nagyon hülyén nézett ki a buli - engem anyáznak ezerrel, én pedig védem őket, biztos élvezem ezt, hát, egyáltalán nem élveztem, csak tűrtem egy hosszú ideig, aztán hagytam az egészet, üssék agyon, francnak fogok én kínlódni a témával, semmi poén benne.

Előzmény: Törölt nick (653)