Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 627

Nem igaz, egyáltalán nem volt jótétemény, bukdácsoltam, hibáztam, tévedtem bőven, továbbá hóhérkodtam, márpedig a hóhért nem kötelező szeretni (még).

Viszont én magam sosem voltam pökhendi, kioktató, és senkit nem aláztam, nem állítottam vigyázba, nem követeltem bocsánatkéréseket és hasonló kikötéseim sem voltak.

Igen, az én döntésem volt az, hogy ki legyen pld. admin (a moderátorokat alapvetően a fórummoderátorok választották ki, ajánlották, én pedig rábólíntottam - ők ismerték jobban a konkrét területet). Ugyanakkor előfordult, hogy admintól megvontam a jogait, mert vagy partizánkodni kezdett, vagy mert - szerintem - túlhajtotta a dolgokat. Nos, akkor ez egy érdekes helyzet - én megvonom a jogosultságokat, a tulaj cége, a központosítási, üzletpolitikai és adatvédelmi koncepciónak megfelelően visszaadja, vagyis a valamikori (itt, többek által "alkalmatlannak" kikiáltott moderátorok kiválsztására vonatkozó) döntésemet tartja helyesnek, sőt, megerősíti, ezek szerint így felel ez meg a koncepciónak és mindenféle érdekeinek. Kivételesen még csak nem is hazudok, nem fizetnek érte, úgy pedig még a mindenkori kormányzati szóvívők sem robotkodnak...

Előzmény: Törölt nick (625)