sauron Creative Commons License 2011.10.28 0 0 318

Emlékszel, Wágner, amikor kb. 10 évvel ezelőtt meghamisítottad a fórumot és az Iszoldát is egy rezső nevű (isten nyugosztalja) nick kedvéért? Na, ott kezdted el a mélyrepülést. A mostani történések annak döntésednek a következményei. Addig a fórum szent és sérthetetlen volt, nem voltak benne célzatos kisszerű és kisstílű hamisítások. Ott kezdődött a züllés. Kedves Wágner, szerintem megérdemelted, hogy kicsavarták a kezedből a del gombot. Abban a rendszerben, amit felépítettél, ez a törvényszerű kifutás... Abban, hogy az index fórumok és a moderatúra oda fajultak, ahova (nap mint nap láthattad, olvashattad), vállig benne volt a kezed.

Nem tudom megköszönni neked ezt  a 12 évet, mert ebből a 12 évből az első kettő kivételével mind szörnyűséges volt. És a te felelősséged, hogy szörnyűségessé vált.

Tudod, alant valaki hivatkoozott kedvenc szavad járására: itt nickek vannak, majd regelsz másikat, és kattog a számláló. Most, a 162-ben bírtál eljutni oda, 12 év után, hogy felismered, a nickek mögött emberek vannak? Akkor, amikor kivágtak, mint macskát szarni?

Wágner, te főzted magadnak ezt a levest, most fogyaszd is el. Nem tudlak sajnálni, és nincs miért köszönetet mondani neked. És nem értem azokat az ősnickeket, akik most itt törölgetik krokodil könnyeiket.

Ámbörök! Ez a fószer volt az, akinek a kizárásokat, a szunyi törléseket, a provokátorok pátyolgatását, és az igazi, magvas tartalmak eltűnését köszönhetitek. Legyen már egy kis gerinc bennetek!

Előzmény: Törölt nick (292)