Mynheer Peeperkorn
2011.10.28
|
|
0 0
241
|
Ezek frankóra nem értik:
"Nem Kell Orbán Diktatúrája/Mi lehet a bűne Dániel Péternek?/
Tény és való Péter szeret néha keményen őszintén fogalmazni!Nagyon őszintén!Ám ha ez esetben Wittner Máriát veszem alapul,akkor nem értem a probléma lényegét?Azt várják el tőle,hogy kérjen bocsánatot egy olyan embertől aki zászlóanyja a méltán hírhedt újfasiszta nyilas Magyar gárdának?Aki szavaival nem egyszer nem kímélt sem élőt,sem pedig holtat!Mit is mondott... Wittner Mária?Idézem:Horn Gyula egy hóhér volt, aki három éve ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni!!Ezt kapta meg Toller is, ő sem tudott meghalni, mert királyt csinált a böszméből!Talán neki nem kellene bocsánatot kérni súlyos szavaiért?Talán neki nem kellene bocsánatot kérni a zsidó közösségtől,a romáktól,Horn Gyulától,Toller családtól?Van fogalma arról mit éltek át Toller Helgáék azokban a hetekben,hónapokban mikor abban reménykedtek,hogy egyszer talán még felébred Toller úr??Van a fenéket!!Mert azok a tulajdonságok,hogy együttérzés,lelkiismeret,no ezek talán sosem éltek romlott velejében!Kérjen bocsánatot előbb Wittner Mária ezekért a súlyos szavakért amivel meggyalázott családokat,aztán várja el,hogy vele is megtegyék ugyanezt!Addig meg mélyen hallgasson ő is,a Fidesz is, a jobbik is,és a nyilasok is!Bár nem is értem miért veszem külön latba őket!Ezúton is üzenem nekik!Amit nektek szabad,azt nekünk is!!!Demokrácia?Sajtószabadság?Szólás szabadsága?Alkotmányosság?No ezeket a jobboldal eltörölte és kiépítette saját önkényuralmát a Diktatúrát!Azt hiszik,hogy hatalmuk örökké tart!De kérdem én!Volt már olyan hatalom a történelemben akiket nem váltottak le?Nem is lesz! Mi pedig azért fogunk küzdeni,hogy visszakapjuk szabadságunk és előbb vagy utóbb de célt érünk!Ez a hamis kormány el lesz kergetve!Csak idő kérdése!Hajrá Magyar Köztársaság!Éljen a Demokrácia!Péter!Neked pedig azt üzenjük kitartás!Várunk vissza!Bár neked mondom hogy kitartás?:-)Bocsáss meg!:-)No hajrá gyerünk!!!" |
|