mindenkinek mas az igenye, en a 60fps-t is csak probabaol nyomtam be egyszer, nemhogy 120. fenykepezni se hasznaltam soha, van kis fenykepezom, szazszor jobb kepet csinal mint ez.
a mikrofonja viszont ratyi (nem is igazan a mikrofon hanem az hogy borzasztoan tultomorit), ez nekem nagyon fontos.raadasul csinaltak egy piszkos kis huzast: a hatuljan levo csatira kivezettek a stereo line in-t, de nem jottek ki a kulso mikrofonnal (pedig igergettek). aztan mikor ugyesebb emberek ehhez csinaltak sajat csatlakozot meg mikrofont akkor a legutolso firmwareban szepen letiltottak...
a ledek is nagyon jok mert latom hogy mit csinal mikor sisakon van (vagy barmi olyan helyen ahol nem lehet latni az elejet).
eye-fi meg nem tom ezen mukodik e (mert azt olvastam hogy nagyon nem mindegy melyikkel es milyen fw-el), de igazabol nem nagyon erdekelt mert wifire nem izgulok. a remote is csak olyanra lenne jo hogy pl a kormanyrol indithassam, mondjuk a kamera meg hatul van az ulesen. vagy ha kezbol hasznalom akkor egy markolatrol ne tetejet nyomkodva, ilyesmik. de ebbol is latszik masok az igenyek hisz van hogy eleg egy sima ki/bekapcs, de van ahol meg 50 kamerat vezerelnek egyszerre (szoval nem biztos hogy csak egy fele taviranyitot kene csinalniuk). azt meg aztan vegkepp nem tom hogy a remote az a wifin keresztul lesz vagy attol fuggetlen.