Törölt nick Creative Commons License 2011.10.24 0 0 9361

mindez változtat azon, hogy ez az album pocsék lett? :)

ok, ok. lehet jönni azzal, hogy de bizony egyeseknek mennyire nagyon bejön, ahogy itt is olvastam 1-2 bejegyzésben, de azért ha elolvassuk az összes bejegyzést, akkor bizony egyértelművé válik, hogy itt valami büdös... :P

természetesen lehet vitatkozni azon, hogy az emberek érdektelensége minek köszönhető. én azon a véleményen vagyok, hogy valóban szar már ez a "zene", ennek :)

azért a számok mégis csak mutatnak valamit, akármennyire is nem tetszik. bizony, nézzük meg youtube-on, hogy hányan nézték (vagy hallgatták) meg ezeket az új csodálatos szerzeményeket, ha feltétlenül teszünk a listahelyezésekre (bár itunes chartlist is van, nem?).

azt sajnálom ebben az egészen, hogy a vespertine-ig nőtt bennem az "rajongás", azóta csak épül lefelé, de valami bennem még mindig nagyon ragaszkodik ahhoz az imádnivaló kis quirky elfhez a 90es évekből. tudod, amikor még egy dalában kb. 20 olyat ötlet volt, amiből most már 1-re épít egy egész "dalt", amire elég jól rávilágított a pitchfork (ők azért eddig szinte mindig elismerősen írtak róla).

úgy tűnik a nagyon primitiv, lecsupaszított megoldásokból egyeseknek még nincs elegük. számomra ezek a tök egyszerű, fantáziátlan fúvósok egyébként már csak lustaságról árulkodnak. ilyen egyszerű dallamokat nem nagy kunsz kitalálni. vagy lustaság van a háttérben, vagy kevés tehetség - bocs, hogy ilyet írok, de a voltán szereplő fúvósok olyan egyszerű dallamokat produkáltak mint amilyen a you've been flirting volt. elég szomorú, ha valaki x év után is megragad ugyanazon a szinten. 

matthew barney sem volt túl jó hatással a zenére. összedugják otthon a kis elborult művész fejüket és szépen kitalálják, hogyan lehet minél intellektuálisabb de annál élvezhetetlenebb zenét csinálni :) (vicc!)

Előzmény: mindenki senkije (9356)