Demetrius#8 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 4610

Erre nehéz válaszolni, bár próbáltam figyelni, kik is szurkolnak illetve hallgattam, hogy megy. Az alaprigmusokat mind a 40 ember nyomta, bár volt aki nem végig, nem mindenkinek bírja azt a torka.:) Az újabbakat meg még nem tudja mindenki, azokat csak próbáltuk gyakoroltatni, volt ami egész szépen szólt. Szerintem egy olyan 25 ember szurkolhatott elejétől a végéig. Ennek ellenére a különbség hallható volt, még a városi tv kommentátora is kiemelte. Azért nehéz kicsit lemérni, mert a meccs kb 15 percig tartott, utána már csak az volt a kérdés, mennyivel nyomjuk le őket. Ekkor már többen nem szurkoltak, vagy csak szurkolgattak. Szerintem az igazi mérce majd a Kecsó elleni hazai derbi lesz, mert ott lesz vendégtábor, illetve addigra talán még csatlakozni is fognak. (A csütörtöki szombathelyire nem hiszem, hogy nagyon sokan elmegyünk, hétköznap sajnos sokan nem érnek rá...Kár érte...)

Amúgy persze, nehéz Fehérváron 40 ilyen embert összeszedni, bár azért meg kell hogy mondjam, az előző szezonban menet közben már jobb volt a hangulat, mint mondjuk 3-4 évvel ezelőtt (vissza szoktam nézni a tv-ben, ami jó támpont,mert nagyjából egyenlő távolságra van tőlünk és a vendégszektortól), szóval fejlődik ez a dolog (annak ellenére, hogy sokan nyomják itt is a negatív hangokat, az sokszor csak megszokás, egyszerűen nem igaz), de természetesen még van hova. Ezért is csináltuk meg a csoportot, hogy kicsit feldobjuk, de nem fog menni egyik napról a másikra. Mondjuk pont ellenetek várom azt, hogy egy nagyon jó hangulatú meccset teremtsünk!

Előzmény: realfan (4609)