Szaganaki Creative Commons License 2011.10.22 0 0 53

Ahogyan említettem nagyon ritkán makrózok; igazából az embereket szeretem fotózni és persze a nyaralásaimon használom a gépet. A Canon nálam a szinei miatt jön be nagyon (és a Sony pont ezért nem), évek óta ilyen gépeim vannak, ez a gép konkrétan azért tetszett meg, mert megvannak benne a korábban általam olyannyira kedvelt "extrák" mint pl.  a kihajtható egérmozi. Úgy gondolom, hogy a bridge gépek pont azoknak lehet jó választás, akik hozzánk hasonlóan nem akarnak vagyonokat költeni objektívekre, a képeiket nem a National Geographic-nek szánták ( ;) ), de gyanakkor a lehetőségekhez képest próbálnak igényes fotókat készíteni. A szerklit kipróbáltam a várban is napsütéses délidőben és az tetszett, hogy a CMOS segítségével lehetett olyan jó képeket készíteni, amikor a napsütötte oldal nem gett ki, de az árnyékos oldal is jól látszott. A nagylátószög egyéertelmüen előny városi fotózásnál, a nagy zoom pedig a Halászbástyán jött jól. A képek jó felbontásuak, tiszták és a szinek telítettek, nem elkentek.

Én azt javasolom, hogy a Canon oldalról töltsd le a használati utasítását és szánj rá egy délutánt.

Előzmény: dony (52)