Már bocs, de szerintem itt mindenki az elmúlt években hozzászokott az összevissza hadovázásaidhoz.
Tessék: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67289610&t=9009603
"Strange Boy válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.15 10:15:12 © (5860)
Nekem most valahogy így néz ki az album sorrendem: 1. Vespi / Medúlla 2. Homogenic / Volta 3. SelmaSongs 4. Post 5. Debut"
"Strange Boy válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.10 16:00:39 © (5785)
Mostmár szeretem a Voltát. 5 hallgatás kellett hozzá. Márcsak 3 számért nem vagyok oda, de azért azok se olyan rosszak: Vertebrae, Pneumonia, My Juvenile. De ezek közül is legkevésbé a Juvenile teccik, nagyon rossz zárása az albumnak. Az egyetlen részlet ami teccik benne, amikor Antony másodszor szólal meg benne, amúgy meg nagyon durván Anchor lopás, és azt se szeretem. A Wanderlust-ot meg nem bírom kiverni a fejemből. A legjobb, legszebb Björk számok közt a helye! Egyébként én is úgy érzem, hogy ez a Björk nagyon más, és szinte semmi köze a régihez, rendesen meg kellett ismernem újra. A Medúlla pl abszolút 'familiar' volt elsőre és Björkös is, de a Volta-Björk nagyon idegen volt elsőre, és még mindig kissé az. Annyi biztos, hogy jobban teccik a Volta, mint a Debut és Post, kb a Homgenic-kel van egy szinten nálam, de a Vespi-Medúlla továbbra is letaszíthatatlan a trónról!"
Erről ennyit... nem rakok smiley-t, rakjon más.