Nézd, tudom hogy szeretsz mindekit narancszombizni, akinek minden szava kormányellenes, de a helyzet az, hogy az olvtárs azt írta, hogy:
"Ha eülnének a seggükön, és nem akarnának állandóan nyilatkozni, régen 220 körül lenne már a frank."
Tehát a 220 Ft neki megfelelő (vidáman fizetné), annak ellenére, hogy vhol 150-170 között vehette fel, de a 235 már elviselhetetlen teher. Tehát az a +60 Ft nem zavarja, de a 15 (legyen) igen. És ti vádaskodtok pártzombisággal...
Persze gondolom, hogy a 60 Ft mind a világválság miatt volt, és semmi köze hozzá az akkori kormányoknak, viszont ezt a 15-öt mindet a mostani magyar kormány okozta.
És igaz, hogy a Medgyessy idején szüntették meg a támogatott forinthiteleket és kezdték el nyomni a sváci frank hiteleket, az ebből több év során felhalmozódott problémát azonnal meg kellene oldania az új kormánynak, de végüli si mindegy hogy milyen módszerrel, mert az nektek úgy sem felelne meg.
Én nem védem folyamatosan a magyar kormányt (több topikban is támadtam), de az már túlzás, hogy akármit csinálnak, annak nekimentek. Ha segítenének állami pénzzel a devizahiteleseknek az lenne a baj (miért az adófizetők fizetik meg mások feleőtlenségét), ha meg nem állami pénzen, akkor meg szegény bankok...