lajospolgar Creative Commons License 2011.10.08 0 0 2620

Tisztelt Urak!

Csalódottan írom le ezeket a sorokat, mert megadatott, hogy a kezdetektől lássam a csapat menetelését Magyarországon.

Büszke voltam rátok, és ez igaz most is.

De személy szerint több Wolves, Cowboys, Győr Sharks és egyéb pesti csapattal játszott meccsre biztos nem megyek ki.

Nem az eredmények miatt.

Nem is a csapatok miatt.

Nem az ellenfelek szurkolói miatt.

De ami ebben az országban, mint bíráskodás folyik, az szánalmas.

- Ha valaki sisakkal lefejeli a mi játékosunkat – és ez azért hallatszik -, a játék mehet tovább.

- Ha valaki egy kicsit férfiasabban szereli az ellenfelet, akkor a fűtőházig visszazavarják a csapatot.

- Az első félidő végén futó óra mellett fél perc alatt „kétszer” átér a pályán az ellenfél, és midőn hozzánk kerül a labda már vége is a játéknak.

- A második félidő elején három passzjáték után már eltelt 3,5 perc.

….

Tisztelet a csapatnak, mert elviselik ezeket az igazságtalanságokat évek óta.

És egyben szomorú vagyok szurkolóként, hogy a csapatvezetés évek óta nem tesz ez ellen semmit.

És ha megharagszanak, akkor mi lesz?

Ennél rosszabb szerintem nem lehet. Maximum többet nem játszunk a fent nevezett pesti csapatokkal. Akik a saját meccsük után annyira kíváncsiak voltak ránk… , hogy hazamentek.

Én tanárként a saját osztályomért mindig kiálltam, és ki is fogok állni. Nem tudnám másként csinálni. Szerintem ki kellene állnunk a vidékért is, mert így megölik a játék szépségét. Mindig másodrendű marad majd a csapat, mert elfogadja ezt a silány bíráskodást, amiért 1.500 Ft azért sok. Akkor le se kell játszani a meccseket, írják be előre az eredményt…

Tényleg sajnálom.

Hajrá Tigrisek!

Mindig büszke leszek rátok!