hiryu2,0
2011.10.08
|
|
0 0
522
|
ha már definiálni kéne az itt jelzőként használt "náci" kifejezést aktuális jelentését.
Versszak1: Náci leszek hogyha felnövök Minden punkot leköpködök A hülye fejemet kopaszra nyírom A zsidókat egytöl-egyig kinyíroM
Ha egy romát látok fejbe rúgom A többi skinheadet meg seggbe kúrom Tanulni nem kell mer buta leszek Bomber dzsekit vagy százat veszek
Rasszista leszek éjjel-nappal Babgulyást eszek jósok babbal Gyúrok mert izomagyu akarok lenni Az anyádat holnap meg fogom verni
Refr: Nácinak lenni jajj de jó Olyan ez mint a hógolyó Fehér vagyok és rasszista Magyar vagyok nem turista-A nagy lófaszt!
Versszak2: Be kell szerezni egy fehér fűzőt Meg egy acélbetétes cigűányűzőt Náci leszek mert az kurvajó A romákat irtani jajj de jó
De ha leszáll az éjj a többiekkel Virágot szedünk a skinheadekkel De nappal kurvára kemény vagyok Akár nyolcvan zsidót is helyben hagyok
Én igaz magyar akarok lenni És ezért bámit meg fogok tenni Fejbőrt hallgatok reggeltöl estig Megverek mindenkit Tatátol-Pestig
Versszak3: Végezetül csak annyit mondhatok Rasszista,faszfej,náci balfaszok Mindegy az hogy néger vagy sárga A fehér is képes a balfaszságra
Mért jó ha mindenkit laposra versz Mond meg nekem hogy ezzel mit nyersz Annyira sötét vagy hogy csak na Lenyírom a hajmat holnapra!
Turulmadár meg zighej,zighej Oi-Oi-Oi meg hitler,hitler Kb ennyi a szókincsed Vége a dalnak,több nincsen!
/Nem Visszaváltható/ |
|