Pontosan. Ezt mondtam mindig és ezt mondom most is.
A probléma ott van, de mamics megelőzött, hogy van az emberi elaljasulásnak olyan foka, amelyet tisztességes ember ( legyen az bármilyen színű,hitű, vallású) már nem vállal be, mert onnantól fogva már nem nevezhető tisztességesnek.
Csurka nem buta, és ez a legrosszabb. Viszont nemcsak kiszolgálója és haszon élvezője, de besugója is volt a korábbi rendszernek. Ezen nincs mit vitatni, mert Antall leleplezése után ezt nyilvánosan be is vallotta. Dörner csak egy közepes színészecske, nem sok vizet zavar. Csináljon színházat, ha már ilyen jól fel tudott ülni a lóra. A másik majd feltalálja magát. A tehetséget csak időlegesen lehet lenyomni....
Ha ezek után őCs.-t bárki hiteles embernek tartja, már maga agyrém....legyen bármilyen tehetség. A mostani nézetei pedig hullaszagúak.
Tarlóst eddig tisztességes embernek tartottam, mert vannak dolgok, amit néha be kell vállalni egy politikusnak...de még ott is van egy határ....itt már nincs megértés. Tarlóst mint embert és politikust is részemről leírtam.
A jobboldalt járatják le...de ez legyen annak a baja, aki majd egyszer szembesülni fog ezzel.