"Ki a Xszar foglalkozik itt az
amerikai törvényeiddel?"
Sokan. De a saját blogomra írtam. Szóval ha nem érdekel, ne látogasd a blogomat. Miért te akarod megmondani, hogy én a saját blogomon miről írhatok és miről nem?
"Ezt követőleg felhozod, hogy magyarázzam el a magyar BTK-t, amit
az Amerikai törvényekhez kéne igazítanom!"
Ilyet nem írtam. Megmondtam, hogy szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz, de ha szerinted van, akkor írd ide. Nem tudom, hogy ha olvasol ATF-ről, államokról és gyógyászati marihuánáról, akkor arról mégis hogy gondoltad, hogy egy Magyarországról szóló cikk?
Vagy a cikk alatti címkékből kitalálhattad volna, hogy nem a magyar törvényekről szól.
Címkék: amerika, fegyverjog, hírek, külföld, vélemény, önvédelem
"TE pedig osztod az észt itt, mikor saját bevallásod szerint: ki beszél itt magyarországról!"
Nem észt osztok, csak másokkal beszélgetek. A fórumokon már csak ez a divat. Emberek beszélgetnek.
Ha pedig már Magyarország, akkor nem kellene a magyar helyesírást ilyen szinten megerőszakolni. Legalább az ország nevét írd le nagybetűvel!
"Tegnap volta napja, Aradi vértanúk. 13-an fejlehajtva áldoztak az országért, mert próbáltak tenni
valamit a jövőért! Ebből néhányan még magyarul sem tudtak!"
Tudom, de ez hogy kapcsolódik a fórum témájához?
"Innentől ne csodálkozz, ha leköcsögöznek!"
Itt senkinek sincs baja senkivel, csak te szólsz be itt minden második embernek. Már lassan mindenkivel sikerült itt összeveszned. Az értelmetlen vitatkozás részemről lezárva. Na szervusz.