borzimorzi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 165

Menekült sátuszt akart Hollandiában a helyett a kényszerházasság helyet, amibe a családja hajszolta. Ezért hazudott a bevándorlásiaknak. Be is vallotta később a nyilvánosság előtt. Megbüntették érte, hiszen kiakolbólították a parlamentből és az talán máig is fenyegeti, hogy a holland állampolgárságát is megvonhatják. Vagy már megtörtént?

Én megbocsátottam neki. Nem kis részben azért, mert én is nő vagyok. És ha egy ostoba és agresszív alak lenne az apám, aki a gyerekkorom nagy részében nincs is velem, pénzt sem ad a felnevelésemre, kiszolgáltat azoknak, akik megcsonkítják a nemi szerveimet, majd amikor felnövök, felbukkan a semmiből és kényszerrel férjhez ad egy ellenszenves alakhoz, nos, akkor én is megtennék bármit azért, hogy elkerüljem az életfogytig tartó kényszer-szexrabszolgaságot. Még sokkal többet is megtennék e sors elkerüléséért, mint egy hazugság egy hivatalban.  Horribile dictu, ha valaki egy szót sem szól, csak hoz egy nőorvosi igazolást arról, hogy a nemi szervei brutális módon meg vannak csonkítva, az szerintem önmagában is bőven elég bizonyíték arra, hogy a hazájában rendkívül durva  módon diszkriminálják a neme miatt. Hirsi Alinak az egyetlen hibája az volt,  hogy muszlim neveltetésű  nőként túl szégyenlős volt ahhoz, hogy ilyesmiről beszélni merjen, pláne, hogy megmutassa orvosnak azt a szörnyűséget, amit Isten őneki jutott legszebb ajándékával csináltak...

Mellesleg azon szolgálatai, amelyeket Hollandiának tett, bőven kárpótolták választott hazáját azért a kis hazugságért.

Úgyhogy hiába is próbálod befeketíteni. Az egy tiszta ember.

Üdv:

b

Előzmény: Antisystem (162)